Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-04@23:33:14 GMT

آقای کریمی! سلبریتی پرسپولیسی اینستاگرام نیستی!

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۷۹۶۷۵۶

آقای کریمی! سلبریتی پرسپولیسی اینستاگرام نیستی!

بیانیه جمعی از روزنامه‌نگاران و چهره‌های ورزشی رشت در پاسخ به متن عجیبی که پیش‌تر باشگاه سپیدرود به‌عنوان بیانیه منتشر کرده بود، قابل درک است و البته نکات بحث‌برانگیزی دارد.

علی کریمی اگر آن چهره‌ایست که سعی می‌کند در اینستاگرام و کانال تلگرامش از همه پاسخ بخواهد، باید از انتشار بیانیه روزنامه‌نگاران و چهره‌های ورزشی رشت خوشحال باشد، چون هم مقابل کریمی پرسشگر بوده‌اند و هم سعی کرده‌اند همه چیز در باشگاه سپیدرود شفاف باشد، همان‌چه علی کریمی هم لابد از حقوق شهروندی می‌داند، هم پرسشگری و هم طلب شفافیت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی کریمی اگر فقط سلبریتی اینستاگرام نیست و دوست ندارد مثل یک سلبریتی، طرفدارانش را در حال فحاشی به منتقدانش ببیند، خود باید پیشقدم شود و از اینکه مورد نقد و پرسش قرار گرفته استقبال کند و به پرسش‌ها پاسخ بگوید و اگر اطلاعات غلطی در بیانیه باشگاه تحت مالکیتش منتشر شده، اصلاح کند و پوزش بخواهد، به شائبه‌ها درباره فعالیت‌های اقتصادی و ساز و کار باشگاهداری خصوصی نیز پاسخ بگوید. وقتی او خود را در موضع مالک باشگاه خصوصی در اقتصاد ورزش ایران قرار می‌دهد، بدیهی است که پرسش‌های جدی درباره نحوه فعالیتش مطرح باشد، آن هم در فوتبالی که سرمایه‌گذاری خصوصی در آن بی‌معناست و توجیه اقتصادی ندارد. این بحث وقتی به مسیر غلطی می‌رود که عشق و علاقه‌های بی‌ربط و اغراق‌آلود به سپیدرود درباره علی کریمی مطرح می‌شود تا شاید دلایل یک فعالیت اقتصادی را توجیه کند.

از علی کریمی شاید هنوز توقع نمی‌رود که پاسخش مقابل پرسشگری روزنامه‌نگاران، تماشای فحاشی عاشقان یک سلبریتی اینستاگرامی به منتقدانش باشد. اگر این‌طور نیست، چند پرسش را که در بیانیه روزنامه‌نگاران گیلانی آمده، مرور کنیم.

در بیانیه باشگاه سپیدرود نوشته شده بود که علی کریمی ۴ میلیارد تومان بدهی سپیدرود را در بدو ورود به باشگاه پرداخت کرده. علی کریمی اما بهتر از ما می‌داند که هرگز رقم ۴ میلیارد برای پرداخت بدهی‌ها هزینه نشده. در بیانیه روزنامه‌نگاران و چهره‌های ورزشی رشت توضیح داده‌اند که چه مبلغی برای تسویه با طلبکاران توسط چک‌های مدت‌دار هزینه شده که فاصله عمیقی با ۴ میلیارد دارد. انتشار این ارقام غیر واقعی و اغراق‌آلود شبیه همان اغراق‌های بیجا و اسطوره‌سازی از علی کریمی است که امیدواریم او از چنین تملق‌هایی خوشحال نباشد.

در بیانیه باشگاه علی کریمی را یک مرد بی‌مانند در رشت خوانده‌اند که نظیرش به تعداد انگشتان یک دست در شهر پیدا نمی‌شود. چنین اغراقی در بیانیه باشگاه سپیدرود که مالکیتش بر عهده علی کریمی است، فارغ از اینکه یک توهین به مردم شهر است، یک خودستایی زننده هم هست که معلوم نیست چگونه کریمی به آن تن داده. اینکه علی کریمی مالک یک باشگاه باشد و در وصف خود چنین بیانیه‌ای بنویسد، از عجایب است و قواعد حرفه‌ای و رسانه‌ای در یک باشگاه را زیر پا گذاشته. این میزان از خودستایی و توهین به شهروندان و منت گذاشتن بر سر هوادار باورکردنی نیست اما واقعیت این است که در سپیدرود چنین جوی حوالی علی کریمی ساخته شده که از آن، چنین خودستایی‌ها و منت‌گذاری و توهین درمی‌آید. اعتراض به این توهین که کاش به تعداد انگشتان یک دست در شهر مرد به مانند کریمی پیدا شود، نباید با تملق‌های دوباره در فضای هواداری بی‌پاسخ بماند. کریمی باید روشن و شفاف توضیح بدهد که چرا این بیانیه را در رسانه رسمی باشگاهش منتشر کرده و حتی چند روز پس از انتشار برای تصحیح و پوزش بابت انتشارش واکنشی نداشته؟

علی کریمی لابد می‌داند که هواداران یک باشگاه چند بوقچی ورزشگاه یا بوقچی مجازی نیستند که به پاس دستمزدشان مجیز بگویند و منتقد را به دلالی و سهم‌خواهی متهم کنند. هوادار شهروند است، لایکر علی کریمی در اینستاگرام هم احتمالاً نیست، پرسش دارد و اگر پاسخ شفاف و دقیق و مطمئن نگیرد، تصویر روشنی از علی کریمی در هر عنوان در ذهن نخواهد داشت. درباره علی کریمی و عملکردش در سپیدرود بحث مفصل است اما این نکته نباید فراموش شود که او نمی‌تواند با جو رسانه‌ای و هواداری منتسب به پرسپولیس، بر انتقادات درباره عملکرد و رفتارش در سپیدرود سرپوش بگذارد و از محبوبیت اجتماعی‌اش برای فراموش شدن عملکردش در سپیدرود بهره ببرد. با حمله‌های مجازی شیفتگان پرسپولیسی نباید راه نقد عملکرد کریمی در سپیدرود به بیراهه برود. علی کریمی در سپیدرود سوپراستار پرسپولیس نیست، بلکه مالک و سرمربی همزمان سپیدرود است که نه درباره روند انتقال مالکیتش تا امروز یک خبر رسمی منتشر کرده و نه درباره نتایج خود توضیح می‌دهد و نه مدارک لازم مربیگری دارد که به‌عنوان سرمربی در کنفرانس‌های خبری رودرروی خبرنگار بنشیند. علی کریمی در سپیدرود نه سلبریتی اینستاگرام است و نه سوپراستار پرسپولیس، او مالک باشگاه و مربی فوتبال است و اجازه ندارد از وجوه دیگر شخصیت ورزشی و اجتماعی‌اش برای فرار از پاسخگویی یا برای طرح ادعاهای بیراه و دور از واقعیت استفاده کند. این منصفانه نیست که با تملق و اغراق و بزرگنمایی، حضور علی کریمی در سپیدرود را بررسی کنند. درباره فوتبال، باشگاهداری خصوصی و ساز و کار این ماجرا در سپیدرود پرسش‌هایی مطرح است، پاسخش نباید این باشد که مبادا چهره اسطوره پرسپولیس مخدوش شود. این پاسخ‌ها به کار فضاهای هواداری و لیدرها می‌آید، نه به کار بحث جدی در فوتبال.

سپیدرود هنوز شانس بقا در لیگ برتر را دارد. سپیدرود امید فوتبال یک شهر است، شهری که از بودجه‌های آن‌چنانی در ورزش بهره‌مند نیست اما همیشه با کوشش و دشواری بسیار، فوتبال بین مردمانش یک جریان زنده و جذاب بوده. سپیدرود اما آنقدر بازیچه نیست که در بیانیه باشگاه – در وصف خرید ماشین‌لباسشویی- متملق مالک خود شود. بساط این بازی‌های تملق و اغراق باید در سپیدرود جمع شود. سپیدرود برای بقا به کارفنی دقیق و منظم نیاز دارد، نه به کوشش برای جذب محبوبیت برای مالک و مربی‌اش. علی کریمی هم تا ابد با محبوبیت نمی‌تواند مربی فوتبال باشد. مربیگری کار دیگری است که از سلبریتی‌های اینستاگرام و از سوپراستارها برنمی‌آید. در مربیگری با مربیگری سوپراستار می‌شوند، نه با مجیزگویی شیفتگان مجازی یا جیغ و تمجید آنها. تصور ما همچنان این است که علی کریمی به این نکات بدیهی آگاه است، پس برمی‌گردیم به زمین فوتبال و منتظریم تا این هفته‌های سخت باقیمانده از لیگ -دور از بازی‌های رسانه‌ای و تملق و اغراق- ببینیم علی کریمی با چه رویکرد و تیزهوشی و درایتی دست‌کم سپیدرود را در لیگ برتر حفظ می‌کند. منتظریم تا فوتبال تماشا کنیم، نه اینکه در وصف شما بیانیه‌های پر از تملق و توهین بخوانیم.

منبع: روزنامه ایران ورزشی اخبار رشت اینستاگرام علی کریمی باشگاه سپیدرود رشت بیوگرافی علی کریمی ثروت علی کریمی سلبریتی بیسواد ۱۳۹۷-۱۱-۲۹مدیر

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار رشت اینستاگرام علی کریمی باشگاه سپیدرود رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۹۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند

ایتنا - بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.
کاربران بزرگسال تیک‌تاک در ایالات متحده به طور متوسط ۵۴ دقیقه در روز را در این برنامه صرف می‌کنند که بیشتر از زمان صرف شده در اینستاگرام، اسنپ چت و یوتیوب است.

اگر تیک‌تاک مسدود شود، این پلتفرم‌ها به همراه سایر شبکه‌های اجتماعی، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب بیشتر خواهند داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌های متا، در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، ممکن است حتی آگهی دهندگان بیشتری به سمت پلتفرم‌های متا، یعنی فیس‌بوک و اینستاگرام جذب شوند.

اما هیچ‌کس نمی‌داند که کاربران، به‌ویژه جوانانی که ارزش اصلی تیک‌تاک را نشان می‌دهند، آیا به اینستاگرام منتقل خواهند شد یا برنامه‌های جدیدتر توجه آنها را جلب خواهند کرد؟

در اینجا نگاهی به برخی از جایگزین‌های قابل توجه تیک‌تاک داریم:
  اینستاگرام
متا ید طولایی در تکرار خدمات رقابتی با درجات مختلف موفقیت دارد.
در این زمینه، ویژگی «استوری» اینستاگرام که به افراد امکان می‌دهد عکس‌ها و ویدیوهایی را که در عرض 24 ساعت منقضی می‌شوند به اشتراک بگذارند، مشابه اسنپ چت است.

متا همچنین در سال 2018 یک اپ مشابه تیک‌تاک Knockoff به نام Lasso راه‌اندازی کرد، اما در سال 2020 آن را تعطیل کرد.

سپس اینستاگرام Reels را راه‌اندازی کرد، یک فید شبیه به تیک‌تاک از ویدیوهای کوتاهی که کاربران می‌توانند ایجاد کنند یا در آن اسکرول کنند.

آمارها ثابت می‌کنند که اینستاگرام  بسیار محبوب است، اما آیا می‌تواند جایگزین تیک‌تاک شود؟

در حالی که بسیاری از تولیدکندگان محتوا در هر دو پلتفرم پست می‌گذارند، برخی کارشناسان می‌گویند بعید است که کاربران جوان‌تر به سرویس دیگری که توسط والدینشان محبوب شده است مهاجرت کنند. توانایی تیک‌تاک در ارائه محتوای سرگرمی در دنیای رسانه‌های اجتماعی بی‌نظیر است.
    یوتیوب
در حالی که تیک‌تاک بیشتر مورد توجه کاربران قرار می‌گیرد، یوتیوب همچنان بر توجه نوجوانان آمریکایی بین 13 تا 17 سال تاکید دارد.

در سال 2020، اندکی پس از اینکه هند تیک‌تاک را ممنوع کرد، گوگل سرویس YouTube Shorts را راه‌اندازی کرد که به کاربران اجازه می‌دهد تا مانند تیک‌تاک، ساعت‌ها ویدیوهای کوتاه را تماشا کنند.

مانند Reels، بسیاری از ویدیوهای وایرال شده، در اصل از تیک‌تاک یا از سازندگان محتوا هستند که در چندین پلتفرم مختلف به اشتراک می‌گذارند.

با این حال، یوتیوب هنوز به خاطر ویدیوهای با فرمت طولانی‌تر شناخته می‌شود، بنابراین ممکن است تنوعی که کاربران تیک‌تاک به دنبال آن هستند را نداشته باشد.
  اسنپ‌چت
اسنپ‌چت در سال 2011 راه‌اندازی شد. از آن زمان اگرچه افراد مسن کمتر وارد اسنپ چت شده‌اند، اما همچنان در بین نوجوانان و جوانان بسیار محبوب است. علاوه بر ویژگی ناپدید شدن ویدیو، این شرکت «اسنپ چت Spotlight» را در سال 2020 راه‌اندازی کرد، همان سالی که هند تیک‌تاک را ممنوع کرد.

این ویژگی با ضربه زدن روی نماد مثلث کناری در پایین صفحه قابل دسترسی است و طبق گفته اسنپ‌چت، بدون توجه به اینکه چه کسی آنها را ساخته است، خنده دارترین عکس‌ها را وایرال می‌کند.

    پلتفرم‌های دیگر
استارت‌آپ‌های جدیدتر مانند Triller جایگزین‌های بالقوه‌ای با ویژگی‌های محبوب تیک‌تاک ارائه می‌کنند.

Triller که توسط یک شرکت مستقر در هنگ کنگ خریداری شده است، به دلیل موزیک ویدیوهای خود بسیار محبوب است و سعی کرده است کاربران تیک‌تاک را به پلتفرم خود جذب کند.

اما پایگاه کاربری آن با رقبای خود بسیار متفاوت است و به نظر می‌رسد که محتوای متنوع کمتری ارائه می‌دهد.

Zigazoo شبکه اجتماعی محبوب کودکان است. از آنجایی که سازندگان Zigazoo  با در نظر گرفتن علایق بچه‌ها ایجاد شده‌اند، همانطور که انتظار می‌رود محتوا مناسب کودکان است و برای استفاده با والدین در نظر گرفته شده است.

اما از آنجایی که ممنوعیت تیک‌تاک هنوز نامشخص است، احتمالاً رقبای جدید و بهتری در ماه‌ها و سال‌های آینده ظاهر خواهند شد و مالک تیک‌تاک، بایت‌دنس، گزینه‌های قانونی خود را برای ادامه فعالیت این برنامه در ایالات متحده اعمال می‌کند.

در صورت مسدود شدن تیک‌تاک، کاربران ممکن است آن ۵۴ دقیقه اضافی را هدیه‌ای برای گذراندن زمان دور از شبکه‌های اجتماعی و گوشی هوشمند، با دوستان و خانواده یا ورزش در نظر بگیرند!

دیگر خبرها

  • ببینید | عاقبت سلبریتی هایی که به ایران پشت پا زدند چه شد؟
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • خبری از علی کریمی و حسینی نیست(عکس)
  • دو ستاره لژیونر در ایران: جنس پائز جور تر از همیشه
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در شیراز
  • سکوت هالیوودی سلبریتی‌ها در اعتراضات آمریکا
  • قائمشهر یک سلبریتی جدید دارد